Tetőfedés - Bádogozás Tetőjavítás - Tetőfelújítás Ács munkák PROFI PARTNER Tetőfedés - Bádogozás Tetőfedés - Bádogozás Tetőjavítás - Tetőfelújítás Ács munkák PROFI PARTNER Tetőfedés - Bádogozás Tetőfedés - Bádogozás Tetőjavítás - Tetőfelújítás Ács munkák PROFI PARTNER Tetőfedés - Bádogozás

Családi házak tetőfedése, tetőfelújítása, több évtizedes tapasztalattal! Garantált minőség, korrekt árakkal!

Megbízható, és tapasztalattal rendelkező tetőfedő céget keres a családi háza tetőfedéséhez? Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lemezes és cserepes tetőfedésben. Családi házak tetőfedését és tetőfelújítását vállaljuk, ács munkával a generálkivitelezővel együttműködve is.

Cégünk fő profilja a tetőfedés és tetőfelújítás, valamint új tetők készítése.

Az új tetők készítése és a régi tetők felújítása mellett nagy tapasztalatunk van a bontás nélküli palatető felújításában is. Tevékenységeink közé tartozik továbbá családi és társasházak részleges, illetve teljes körű felújítása és generál kivitelezése, úgy mint tetőfelújítás, homlokzati hőszigetelés, ács bádogos munkák, vagy egyéb kőműves munkák.

 • Ingyenes felmérés.
 • Részletes árajánlat.
 • Biztos céges háttér.
 • Anyagbeszerzés.

   

 • Tiszta munkavégzés.
 • Szakképzett munkaerő.
 • Felelősségbiztosítás.
 • Garancia a munkákra.

   

Milyen tetőfedéseket vállalunk:

Cserepes tetőfedés

A kerámia vagy beton tetőcserép a legnépszerűbb tetőfedési megoldás. Csak természetes anyagokat tartalmaz, hosszú élettartamú, megbízható megoldás.

Cseréplemezes tetőfedés

A cserepeslemezes tetőfedés egy olyan népszerű módszer, amelynek fő vonzereje az ára – a többi tetőfedő anyag töredékébe is kerülhet. Megjelenése esztétikus, tartós és időtálló.

Állókorcos tetőfedés

Az állókorcos tetőfedés technikája kiválóan alkalmas nagy területek fedésére, burkolására. Kitűnő minőségének köszönhetően, bármilyen tetőfelület fedését lehetővé teszi.

Trapézlemezes tetőfedés

A trapézlemezes tetőfedés ideális választás ipari épületek, tárolók és garázsok fedésére. Négyzetméter ára nagyon kedvező, strapabírása pedig egyedülálló.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!