Tetőfedés - Bádogozás Tetőjavítás - Tetőfelújítás Ács munkák PROFI PARTNER Tetőfedés - Bádogozás Tetőfedés - Bádogozás Tetőjavítás - Tetőfelújítás Ács munkák PROFI PARTNER Tetőfedés - Bádogozás Tetőfedés - Bádogozás Tetőjavítás - Tetőfelújítás Ács munkák PROFI PARTNER Tetőfedés - Bádogozás
Ereszcsatorna szerelés

Tetőfedő bádogos munkák, tapasztalattal.

A bádogos tetőfedő munkák sokfélék lehetnek. Cégünk kínál lemezes tetőfedéseket mely kitűnő választás lehet egy régi tető felújítására, de emellett készítünk bádogos munkákat is, több éves tapasztalattal. Ez a tapasztalat segít nekünk a precíz és pontos munka elkészítésében legyen egy ereszcsatorna rendszer kiépítése vagy más bádogos munka mely a tetőfedés szerves részét képezi.

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az ereszcsatornák építésében, javításában és tisztításában.

Az általunk épített vagy javított ereszcsatornák anyaga lehet alumínium, műanyag, horganyzott acél vagy vörösréz lemez is. Az ereszcsatorna szerelése gyorsan, akár néhány nap alatt elvégezhető, így bármilyen időpont megfelel, amikor a csapadék mennyisége vagy valószínűsége kisebb. Természetesen, ha várható nagyobb felújítási munka, azzal együtt érdemes elvégezni az ereszcsatorna-rendszer kiépítését is.

Bádogozási szolgáltatásaink

Ereszcsatorna szerelés

Különböző típusú ereszcsatorna építése, szerelése, javítása, vagy akár teljes cserje hagyományos forrasztással, színes alumínium, réz és Lindab anyagokból.

Ereszcsatorna javítás

Az ereszcsatornák javítása pár nap alatt elvégezhető. A javítási munka megkezdése elött kitisztítjuk az ereszcsatornákat, hogy az esetlegesen megbúvó hibák láthatóvá váljanak.

Lemez fedések

Lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók készítése és más bádogos munkák. Kedvezményes ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!