Miért válaszzon minket?

Tetőfedés és tetőfelújítás garanciával

Sok éves tapasztalat

Nálunk már nincsenek meglepetések! Sokat látott csapatunk, minden problémára és kérésre tudja a választ.
Minőségi munka.

Minőségi munka..

..amit mi kínálunk, és még a pénztárcája is jól jár! Dolgozzunk közösen extra költségek nélkül.
ajánlatkérés tetőfedésre

Ingyenes ajánlatkérés

Kérje akár már ma! Csak akkor kell fizetnie, ha megrendeli szolgáltatásainkat. Nálunk nem lesznek felesleges kiadásai.

Tetőfelújítás és Tetőfedés garanciával!

Teljes körű tetőfedő szolgáltatás az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Profi tetőfedőre van szüksége? Családi házak tetőfedését, tetőjavítását és felújítását vállaljuk, magas minőségben, garanciával.

Tetőfedés szakmai tapasztalattal, garanciával!

Minőségi tetőfedések kerámia vagy beton cseréppel, cserepeslemezzel, trapézlemezzel, korcolt fedéssel, horganyzott-, alumínium- vagy réz lemezzel is! Az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel pontosan, precízen, a legnagyobb szakértelemmel végezzük munkánkat!

A szerkezet készen van, már csak a tetőfedés hiányzik?

Kigondolta már, hogy milyen burkolást szeretne a háza tetejére?
Küldje el nekünk a paramétereket és mi visszaküldjük az árajánlatot!

Amennyiben még nem döntött a tető fedésének típusa, mellett bízza ránk! Szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az időjárási viszonyok, háza és az Ön számára legideálisabb típust, anyagot, színt, formát!

Tetőfedés szolgáltatásaink:

  • Trapézlemez fedés
  • Tetőlemez fedés
  • Cseréplemez fedés
  • Hagyományos agyagcserép fedés
  • Betoncserép fedés
  • Zsindely fedés

Felkeltettük érdeklődését? Írjon nekünk már ma!

Cserepeslemez szerelés

Cserepeslemez szerelés

Talán az egyik leginkább előremutató és méltán közkedvelt tetőfedés a cserepeslemezes módszer, amely számos jól ismert előnnyel rendelkezik. Stílusos, határozott vonalvezetésű, ugyanakkor tartós és rendkívül kedvező áron elérhető.

Hagyományos cserepezés

Hagyományos cserepezés

A klasszikus formákat akár egyedi és modern színekkel is vegyítheti, melyek valamennyi épülethez kiválóan illeszkednek. A teljesen természetes anyagból készült kerámia cserepek otthona koronái lehetnek. Remekül variálható, felrakása egyszerű.

Cserepeslemez szerelés

Állókorcos tetőfedés Cserepeslemez szerelés

Ha valami modern megoldásban gondolkozik, akkor ne féljen kipróbálni az állókorcos tetőfedési módszert, hiszen a legtöbb házhoz nagyon jól passzol. Karaktert, egyediséget és határozott vonalvezetést kölcsönöz.

Tetőfelújítás, javítás

Palatető felújítás

Palatető felújítás

Az egykor divatos tetőfedési módszer ma már kissé elavultnak számít, helyét felváltották a környezettudatosabb, biztonságosabb és esztétikusabb megoldások. Ne késlekedjen a palatető felújításával, varázsolja újjá otthonát Ön is!

Tetőjavítás

Tetőjavítás

A tetőn keletkezett károk legnagyobb része orvosolható, érdemes szakemberre bízni, hogy elkerüljük a beázást vagy a falak komolyabb megrongálódását. Őrizze meg otthona kitűnő állagát a lehető legtovább! Szenteljen kellő figyelmet az apró meghibásodásokra is!

Tetőmosás

Tetőmosás

A tetőn lerakódott és keletkezett koszolódások nagy része a mohásodásból, a kéményből kiáramló koromból, de akár az ónos esőből is származhat, melyek nem csak esztétikai, de funkcionalitásbeli problémákat is okozhatnak. Tetőmosással mindezek elkerülhetők, megújulhat otthona.

Bádogozás

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelés

Az ereszcsatorna szerves részét képezi ingatlanának, melynek hiánya vagy megrongálódása miatt hosszútávon az eső és a hó meglehetősen nagy károkat képes okozni. Tönkre teheti akár épületünk falait, nyílászáróit. A pontos, szakszerű munka megvédi házát a víz negatív hatásaitól.

Ereszcsatorna tisztítás

Ereszcsatorna tisztítás

Az ereszcsatornában felgyülemlett falevelek, gallyak eltömíthetik a járatot, akadályozva, módosítva ezzel a víz szabad áramlását a megfelelő irányba. Bizonyos időközönként szükséges a teljes rendszer átellenőrzése és tisztítása, hogy évekig különösebb javítás nélkül jól működhessen.

Egyéb bádogozás

Bádogozás

Egy épület körüli bádogos teendők nem merülnek ki az ereszcsatorna szerelésében és javításában, hiszen a párkányok, kiköpők, hajlatbádogok, vízgyűjtők és vápák legalább olyan fontos elemei a helyes működésnek. Szenteljen elegendő figyelmet szerelésüknek és karbantartásuknak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

tetőfedés, bádogos munkák, ács munkák és ereszcsatorna szerelés

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!